Сьогодні, 17 серпня, голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, спільно з в. о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області Віктором Мартинюком, вручив учасникам АТО накази про затвердження документації із землеустрою на земельні ділянки.

   Після цього, працівники ДП «Тернопільський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» здійснили процедуру виносу меж в натуру, більше 20 ділянок, які передані у приватну власність військовослужбовцям та знаходяться у напрямку автодороги Львів-Тернопіль.

   Загальна кількість ділянок, які передані у власність учасникам АТО та родинам загиблих військовослужбовців, розташованих на даному масиві – близько 700.

  Нагадаємо, що за результатами розгляду заяв громадян Головним управлінням Держгеокадастру прийнято 4 854 накази про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок у приватну власність для учасників АТО, на загальну площу – 3 678 га.

   Робота щодо першочергового забезпечення земельними ділянками учасників бойових дій та сімей загиблих військовослужбовців триває.