Січень

січень 2017 року на адресу Головного управління у січні місяці 2017 року надійшло 12 запитів на інформацію поштою, електронною поштою, телефоном, факсом. Зокрема, з них надійшли від: 12 – фізичних осіб. За запитами, що надійшли на адресу Головного управління, запитувачам надано вичерпні відповіді та роз’яснення у чітко визначені Законом терміни.

Лютий
  • лютий 2017 року  на адресу Головного управління у лютому місяці 2017 року надійшло 21 запит на інформацію поштою, електронною поштою, телефоном, факсом. Зокрема, з них надійшли від: 20 – фізичних осіб та 1  – юридичних осіб. За запитами, що надійшли на адресу Головного управління, запитувачам надано вичерпні відповіді та роз’яснення у чітко визначені Законом терміни.

Березень

березень 2017 року  на адресу Головного управління у березні місяці 2017 року надійшло 13 запитів на інформацію поштою, електронною поштою, телефоном, факсом. Зокрема, з них надійшли від: 12 – фізичних осіб та 1  – юридичних осіб. За запитами, що надійшли на адресу Головного управління, запитувачам надали вичерпні відповіді та роз’яснення у чітко визначені Законом терміни.

Квітень

квітень 2017 року  на адресу Головного управління у квітні місяці 2017 року надійшло 10 запитів на інформацію поштою, електронною поштою, телефоном, факсом. Зокрема, з них надійшли від: 09 – фізичних осіб та 1 юридичних осіб. За запитами, що надійшли на адресу Головного управління, запитувачам надали вичерпні відповіді та роз’яснення у чітко визначені Законом терміни.

Травень

травень 2017 року  на адресу Головного управління у травні місяці 2017 року надійшло 12 запитів на інформацію поштою, електронною поштою, телефоном, факсом. Зокрема, з них надійшли від: 10 – фізичних осіб та 2  юридичних осіб. За запитами, що надійшли на адресу Головного управління, запитувачам надали вичерпні відповіді та роз’яснення у чітко визначені Законом терміни.

Червень

червень 2017 року  на адресу Головного управління у червні місяці 2017 року надійшло 7 запитів на інформацію поштою, електронною поштою, телефоном, факсом. Зокрема, з них надійшли від: 6 – фізичних осіб та 1 юридичних осіб. За запитами, що надійшли на адресу Головного управління, запитувачам надали та нададуть  вичерпні відповіді та роз’яснення у чітко визначені Законом терміни.

Липень

липень 2017 року  на адресу Головного управління у липні місяці 2017 року надійшло 14 запитів на інформацію поштою, електронною поштою, телефоном, факсом. Зокрема, з них надійшли від: 6 – фізичних осіб та 8 від юридичних осіб. За запитами, що надійшли на адресу Головного управління, запитувачам надали та нададуть  вичерпні відповіді та роз’яснення у чітко визначені Законом терміни.

 

Серпень

серпень 2017 року  на адресу Головного управління у серпні  місяці 2017 року надійшло 9 запитів на інформацію поштою, електронною поштою, телефоном, факсом. Зокрема, з них надійшли від: 4 – фізичних осіб та 5 юридичних осіб. За запитами, що надійшли на адресу Головного управління, запитувачам надали та нададуть  вичерпні відповіді та роз’яснення у чітко визначені Законом терміни.

Вересень

вересень 2017 року  на адресу Головного управління у вересні місяці 2017 року надійшло 7 запитів на інформацію поштою, електронною поштою, телефоном, факсом. Зокрема, з них надійшли від: 4 – фізичних осіб та 3 юридичних осіб. За запитами, що надійшли на адресу Головного управління, запитувачам надали та нададуть  вичерпні відповіді та роз’яснення у чітко визначені Законом терміни.

Жовтень

жовтень 2017 року  на адресу Головного управління у жовтні місяці 2017 року надійшло 13 запитів на інформацію поштою, електронною поштою, телефоном, факсом. Зокрема, з них надійшли від: 4 – юридичних осіб та 9 фізичних осіб. За запитами, що надійшли на адресу Головного управління, запитувачам надали та нададуть  вичерпні відповіді та роз’яснення у чітко визначені Законом терміни.

Листопад

жовтень 2017 року  на адресу Головного управління у жовтні місяці 2017 року надійшло 13 запитів на інформацію поштою, електронною поштою, телефоном, факсом. Зокрема, з них надійшли від: 4 –юридичних осіб та 9 фізичних осіб. За запитами, що надійшли на адресу Головного управління, запитувачам надали та нададуть  вичерпні відповіді та роз’яснення у чітко визначені Законом терміни.

Грудень

грудень 2017 року на адресу Головного управління у грудні місяці 2017 року надійшло 9 запитів на інформацію поштою, електронною поштою, телефоном, факсом. Зокрема, від 9 фізичних осіб. За запитами, що надійшли на адресу Головного управління, запитувачам надали та нададуть  вичерпні відповіді та роз'яснення у чітко визначені Законом терміни.

06.01.2017 накази сайт

20.01.2017 накази сайт 

27.01.2017 накази на сайт